Tonton Karma Slot Ratu TV9 Episod 9 Full Video

0 15

Pertemuan sigkat antara Karmila (23 tahun), seorang pelakon popular & Tan Sri Fahrul Sani (64 tahun), seorang ahli politik telah membuahkan cinta yang tidak boleh dipisahkan. Lantaran itu, Tan Sri Fahrul Sani ingin menghalalkan hubungan mereka dengan menikahi Karmila, meskipu dia mengetahui perkahwinan itu akan menghancurkan hati isterinya pertamanya, Waheeda.

Perempuan mana yang sanggup hidup bermadu? Tidak pernah ada manisnya hidup bermadu ini. Hampir 1 tahun Tan Sri Fahrul memburu cinta Karmila & dia sentiasa bersabar menghadapinya bersama Karmila dan hari ini dia telah berjaya membuktikan kesungguhannya dalam mencintai Karmila. Karmila akhirnya akur dengan kesungguhan & kesabaran Tan Sri lantaran dia begitu yakin bahawa Tan Sri Fahrul benar-benar mencintainya. Meskipun dia terpaksa berdepan dengan cemuhan & kutukan, dia nekad, cinta mereka harus berakhir dengan perkahwinan.

Karmila membuat pengumumam yang menggemparkan seluruh Malaysia bahawa keputusan yang dibuat ini atas dasar cinta bukan kerana harta. Karmila mahu megakhiri kariernya sebagai seorag pelakon. Eizlan, yag selama ini mencintai karmila menuduh Karmila mata duitan & perempuan murahan kerana kononnya mempuyai hubungan dengan Tan Sri tanpa pengetahuannya. Sedangkan hubungan antara Karmila & Tan Sri hanya 3 bula sahaja.

Karmila sengaja mengakuinya supaya Eizlan membencinya. Dia tidak mahu Eizlan kecewa dengan keputusannya. Keluarga Karmila begitu gembira dengan keputusan Karmila kerana meraka juga menyukai Ta Sri Fahrul. Seluruh kampug menghina keluarga Karmila kononnya mereka menjual Karmila, tapi mereka meghadapi dengan tabah demi kbahagiaan Karmila. Karmila tidak mahu berterus terang siapakah bakal suaminya kerana takut ianya akan menjejaskan status Tan Sri, lalu seluruh keluarga Karmila merahsiakan tetang bakal suami Karmila.

Sekumpulan datin termasuklah Waheeda mengutuk artikel pegakuan Karmila itu kononya Karmila artis matarialistik. Mereka berteka-teki siapakah bakal suami Karmila. Eizlan cuba menghalang perkahwinan Karmila, lantas dia bersemuka dengan Waheeda sendiri untuk memberitahu perancangan Karmila & Tan Sri. Waheeda terpukul dengan berita itu da berdepan dengan Tan Sri. Lebih meyedihkan bila Ta Sri mengakui berita itu.

Pelakon : 
Aaron Aziz, Fouziah Gous, Ahmad Tamimi Siregar, Ziela Jalil, Azlee Khairi, Syarifah Aleya, Azizah Mahzan, Hafizuddin Fazil, Julia Ziegler


Leave your vote

30 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Hey there!

or

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…