Tingkatkan Follower Twitter, Facebook Dan Traffic Anda!

2 21


Tingkatkan Follower Twitter Dengan Twiends 

Anda pernah dengar Twiends tak? Twiends ni adalah sebuah syarikat untuk memperbanyakkan Follower Twitter, Fanpage Facebook, Dan Youtube View. Memang canggihkan? Dalam beberapa minit saja, aku boleh dapat 100 Follower.. percaya tak? Tapi sebelum tu, aku akan terangkan bagaimana Twiends ni berfungsi.


Dulu Twiends ni membenarkan kita meletakkan blog sendiri, justeru dapat meraih trafik. Serius!! banyak jugak aku dapat trafik dari situ. Tapi sekarang Twiends sudah tidak menyediakan website lagi. Mungkin kerana terlalu banyak Website-website iklan yang diletakkan.


Pengoperasian Twiends ni sebenarnya cukup mudah. Korang hanya perlu seorang, 2 Kredit ada dalam tangan. Kalau nak banyak lagi kredit followlah ramai-ramai. Jika ada orang follow twitter korang, 2 Kredit akan ditolak dari account. Free je.


Churpchurp <– sesape yang tak ada Churpchurp lagi, moh register..
Twiends <– sesape yang belum ada Twiends , cepat serbuuuuuuuuuu!! ehekkkks 🙂


Selain saling follow memfollow, korang boleh juga mendapatkan twitter di link referal. jika member korang signup di link referal yang diberikan oleh pihak Twiends, dengan sekelip mata korang dah boleh meraih 25 credit. wah! hebat ni. so apa lagi tu. mai ramai2 pakai pergi register.


Oh, sebelum aku terlupa. Follower ramai ni untuk apa? buat semak je.. eh bukan-bukan, jika korang berdaftar di Churp Churp, mengikut blogger-blogger lain tulis, Churp Churp bayar kita berdasarkan jumlah follower.. yeke? hehe so it a good news. dah ramai follower, tapi jangan tak aktif pulak ye. 


Cara Register Twiends :- 


1. Pergi ke Sini Twiends
2. Isi maklumat anda !
3. Belek-belek la sikit website Twiends tu , baru mahir 🙂 
Selamat Mencuba 🙂

Leave your vote

30 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
  1. OrAng_PeRLiS_mEnULiS says

    betul la tu… mmg twiends banyak membantu kalau nk dapatkan earning Churp Churp yang kebaboom!

    : TWILIGHT: BREAKING DOWN PART 1, november ini
    : AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

  2. HazIssac says

    betul tu 🙂 hehehe boomm!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Hey there!

or

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…