Laman Mengopi Anda

Sambutan Gol Ronaldo Digunakan Untuk Filem

49SAMBUTAN gol bintang Real Madrid, Christiano Ronaldo ketika menentang Atletico Madrid pada aksi final Liga Juara-Juara Eropah sebenarnya telah dirancang untuk dirakam kamera sebelum perlawanan bermula.

Perkara itu dimaklumkan oleh seorang wartawan Sepanyol terkenal, Jose Felix Diaz.

Ronaldo menanggalkan jersinya selepas menjaringkan penalti untuk membantu Real Madridi menewaskan Atletico 4-1 pada masa tambahan di Lisbon.

Diaz berkata, sambutan gol Ronaldo sebenarnya dirancang untuk dirakam kamera yang akan digunakan dalam filem ‘Ronaldo: The Movie’, sebuah projek bagi membantu mempromosikan jenama CR7.

“Cristiano Ronaldo meraikan gol keempatnya untuk Real Madrid secara ‘berlebihan’ ketika aksi final di Lisbon. Hanya segelintir pihak memahami mengapa dan Atlectico marah terhadap tindakan pemain kebangsaan Portugal itu.

“Sebabnya adalah berkaitan dengan sukan itu sendiri dan untuk tujuan pemasaran jenama CR7. Tindakan itu dirakam oleh kamera khas yang akan digunakan dalam filem:’ Ronaldo, The Movie.’

“Ronaldo tahu dimana kedudukan kamera tersebut dan berlari ke arahnya untuk meraikan gol tersebut,” kata Diaz.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More