Petua Suami Isteri : Puaskan Isteri Anda Walaupun Alat Sulit Kecil

0 11

Mungkin budaya pornografi mempengaruhi lelaki, sehingga mempercayai mereka hanya boleh memuaskan wanita jika mereka mempunyai saiz zakar 1 kaki panjangnya atau ukur lilit 50cm. Mungkin sering dengar cakap rakan-rakan, atau ia adalah salah satu cara media menggambarkan lelaki yang ideal atau jantan. Apa sahaja yang mereka katakan ini, membuatkan banyak lelaki rasa tidak selamat tentang saiz zakar mereka, pemikiran ini harus diberhentikan serta-merta. Apa yang anda perlu tahu, wanita begitu banyak menghargai dan gembira dengan saiz zakar pasangan mereka yang kecil.
Menambah pemanjangan dan pembesaran zakar

Secara purata, kita maksudkan dalam margin 4-5-6 inci saiz Asia. Tetapi ini juga boleh meletakkan lelaki yang mempunyai saiz zakar yang lebih rendah daripada 4 inci berasa tidak selamat. Jadi, mari kita jelaskan perkara utama di sini: saiz hanya satu isu untuk orang-orang lelaki yang tidak tahu bagaimana untuk memuaskan wanita. Jika seorang wanita menyangka seks itu adalah tidak memuaskan, percayalah, ia bukan saiz anda, tetapi ia adalah kemahiran anda. (Nota: “Kemahiran Hidup” yang tidak di ajar di sekolah)
Sudut Teras!
Sudut adalah perkara yang penting apabila melakukan tikaman, lebih-lebih lagi jika zakar anda kecil. Anda perlu tahu bahawa seorang wanita, g-spot nya terletak berhampiran pintu masuk faraj di bahagian atas. Kedudukan Doggy Style membolehkan anda menyentuh tempat itu dalam cara yang lebih sengit, tetapi anda juga boleh melakukan ini dengan menggunakan posisi missionary (missionary position). Hanya meletakkan satu atau dua bantal di bawahnya sehingga pinggul beliau sedikit tinggi.
Sentuh Kelentit Si dia
Pada akhirnya, anda perlu sedar bahawa seorang wanita boleh mencapai klimaks dengan mudah apabila kelentitnya dirangsang semasa penetrasi. Kelentit mungkin kecil, tetapi ia teras keseronokan wanita. Menambah sensasi cumbuan bersilang dengan menyentuh kelentit  semasa anda mempunyai hubungan seks akan membawa si dia tak keruan. Malah, tidak kira peringkat seks anda ketika itu, anda tidak harus berhenti menyentuh kelentitnya. Walaupun si dia memegang zakar anda dan menggenggamnya sambil menekan ke kawasan anak bukit (tundun) supaya memasukkan zakar anda ke dalam lubang farajnya. Tindakan ini akan membawa kepada rangsangan kelentit tidak langsung, yang membawa perbezaan dari segi keseronokan si dia.

Anda tidak harus sekali-kali membiarkan saiz zakar anda mengganggu anda. Pada hakikatnya, mungkin anda yang peduli atau risau tentangnya. Jika anda memerlukan satu analogi, memikirkan bagaimana wanita merasa tentangwanita lain dengan dada besar. Mereka merasa tidak selamat tentang tubuh mereka sama seperti lelaki dengansaiz zakar yang di bawah purata, tetapi pada akhirnya, kemahiran seks lebih penting daripada saiz.

Leave your vote

30 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Hey there!

or

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…