Laman Mengopi Anda

PEMINAT MOHON JAWATAN PENGURUS LIVERPOOL DAN INI JAWAPAN CEO IAN AYRE

29
Sebagaimana kita maklum, kerusi panas selaku pengurus Liverpool kosong ekoran pemecatan Brendan Rodgers yang melalui musim buruk sejak awal musim. Kita juga maklum, Liverpool telah melantik Jurgen Klopp sebagai pengurus pasukan mereka yang baru.

Apa yang kita tidak tahu, rupanya ada peminat yang begitu taksub dengan permainan komputer FIFA 15. Peminat berkenaan berani mengambil keputusan untuk mencuba nasib dan mengemukakan permohonan untuk jawatan itu melalui saluran rasmi.

Peminat tersebut, Adam Kneale menggunakan kejayaan beliau mengendali kelab Portsmouth yang berada dalam Liga Kejuaraan (Bahagian 2) dan membawa kelab tersebut ke Liga Perdana. Seterusnya beliau berjaya menjuarai Liga Perdana dan Liga Juara-Juara dalam tempoh empat musim.

Ia sudah tentu prestasi yang sangat membanggakan kalau ia adalah dalam dunia realiti. Sah-sah anda seorang pengurus yang mantap kerana berjaya menjuarai beberapa kejayaan besar dengan kelab yang berada di bahagian dua.

Peminat mohon jawatan Pengurus Liverpool dan ini jawapan CEO Ian Ayre – Namun begitu, ia langsung tidak menarik minat Liverpool. Apa yang menarik perhatian adalah, Ketua Pegawai Eksekutif Ian Ayre sudi membalas permohonan dari Adam.

“Unfortunately, we are unable to process your interest at this time as we are looking for someone with more experience in the professional game. In relation to the experience that you have provided; taking Portsmouth Football Club from the 2nd Division and going on to winning the Premier League and Champions League in four seasons on FIFA 15, it is not the required standard of experience that we are looking for at this time.”  

“Malangnya, kami tidak dapat memproses minat anda pada masa ini kerana kami sedang mencari seseorang yang mempunyai pengalaman lebih dalam permainan profesional. Berhubung dengan pengalaman yang anda telah disediakan; membawa Portsmouth Football Club dari Bahagian ke-2 dan memenangi Liga Perdana dan Liga Juara-Juara dalam tempoh empat musim di FIFA 15, ia bukanlah standard pengalaman yang diperlukan yang kita cari pada masa ini.”

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Oh well, worth a try
Posted by Adam Kneale on Wednesday, 7 October 2015

Perkara itu dikongsikan sendiri oleh Adam Kneale dan beliau juga memberikan respon positif mengenai jawapan dari Ian dengan berkata; “Oh well, worth a try.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More