Music Video Marilah Prema Yin Berunsur Lucah! Stim Tengok!

0 10

Lagu Marilah dendangan Prema Yin ini kurang sedap didengar, namun aksi ghairahnya di dalam video klip arahan Gambit Saifullah memang ‘sedap’ ditonton.
Prema Yin hanya mengenakan set pakaian tidur yang sering kita lihat di butik-butik innerware bagi menginterpretasikan wataknya dalam video klip Marilah. Lingerie yang dikenakan bisa membuatkan imaginasi penonton merewang lebih jauh, satu situasi yang amat jarang kita lihat dalam mana-mana video klip di Malaysia.
Adakah si pengarah sengaja nak bangkitkan kontroversi? Bukan apa, sedangkan video klip biasa-biasa lakonan Alyah & Remy Ishak pun orang boleh bengang, inikan video klip berunsur ghairah sebegini, kan?
Walau bagaimanapun, Gambit Saifullah mempunyai alasan tersendiri mengenai video klip ini. Ikuti penjelasannya selepas ini.
I will start.
mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that.
The Storyline.
Cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu.
This is a short story for u, i malas nak explain panjang2.
Soalan saya,
Saya nak tau, apa salahnya video yg ditunjuk kasih sayang suami isteri ni, bukannya ada adegan cium ke, raba2 ke etc…. yg korang nak jadi isu sgt. x de niat saya nak buat kontroversi. Hanya nak paparkan mainnan ego kasih sayang mereka. Tak brapa nak jadi tu productions problem, korang x perlu nak masuk campur.
Isunya sebab ade Shahz Jaszle? Gambit Saifullah direct? pasal tu? x de pon cium2, raba2…. knapa crita anu dlm botol ade pasangan Gay main dlm scene ok plak? nampak anu dlm botol ok plak? cerita isteri&…. ade adegan sekian ok plak? mereka hanya memaparkan lakonan cerita. Sama juga saya, bukannya ade kissing ke, raba ke….
Please explain.
Gambit meminta pembaca menjelaskan persoalan yang terbuku di hatinya. Jadi, pak-pak lebai tolong jawabkan, boleh?

Leave your vote

30 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Hey there!

or

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…