in

Gadis Ini Ceritakan Pengalaman Naik StarCruise Libra

Siapa tak teringin nak naik StarCruise kan? Kami pun teringin sangat nak naik tapi al maklumlah budjet kami pun tak kencang lagi. Tapi bagi mereka atau anda sendiri yang teringin mahukan pengalaman naik StarCruise Libra, kami kongsikan tips oleh seorang pengguna facebook bernama Filzah Muhamad Darus.

Mari mulakan membaca :-

salam BBM.

satu pengalaman baru untuk saya.

naik StarCruise Libra 🛳

Penang To Penang Rm350 👇🏻
– breakfast + dinner
-bilik ada tingkap +rm50
-port charge +rm50
-servis charge +rm50 (bila checkout)

bila kita check-In je pelbagai aktiviti dah sedia. pilih je.

seronok lagi, kalau kita naik ramai – ramai dengan kawan.

ada juga starcruise pergi :
Penang – Phuket – Penang

🍴 Dining Restaurants:
1⃣ Four Seasons Restaurant (Western)
2⃣ Mariners Buffet
3⃣ Ocean’s Palace (Chinese)
4⃣ Blue Lagoon
5⃣ Coconut Willy’s
6⃣ The Spices (Halal)
7⃣ Pool Bar
8⃣ Taipan
.
🎵Entertainment:
🎤 Skyline KTV (Open-Style Karaoke)
💃 Boomer’s (Discotheque)
🎪 Stardust Lounge (Show Lounge)
.
 Onboard Facilities:
🏊 Pool
🛀 Twin Jacuzzi
🏃 Jogging Track
💇 Beauty Saloon
💻 Internet Cafe
🕴 Activity Center
🎮 Porthole (Children’s Playroom)
👜 Port Free Duty Shopping

Beliau juga berkongsi beberapa keping gambar untuk tatapan umum.

What do you think?

30 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments