• in

    Filem Pendek Volkswagen Ini Membuatkan Orang Ramai Menangis

    Kata orang, setiap lelaki pasti mempunyai sesuatu barangan yang sangat sentimental dan dekat pada dirinya. Begitu juga dengan watak di dalam filem pendek ini. Menggunakan tema kekeluargaan pada filem pendek mereka pada kali ini, Volkswagen berjaya menunjukkan contoh product placement disamping kisah pahit dan manis antara seorang ayah bersama anaknya Tonton video ini untuk melihat […] More

  • in ,

    14 Perkara Budak 90-an Suka Buat Dulu

    Sengaja kami keluarkan senarai ini kerana kami mahu budak-budak zaman sekarang tahu yang zaman 90-an lebih menarik daripada zaman sekarang yang dibanjiri dengan tablet, ipad dan smartphone. Hanya orang yang melaluinya faham bertapa meriahnya permainan zaman kanak-kanak dulu. Ah, kami rindu kawan kawan sepermainan. More

  • Lawan Pen

    Lawan Pen. Ha lawan pen. Sape jatuh pen dia kat bawah dia kalah MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Main Tiang

    Main Tiang. Ada dekat tengah-tengah lepas tu kena cop orang yang dekat tiang. Biasanya main sewaktu rehat dan lepas habis sekolah. MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Lompat Getah

    Lompat Tali Getah. Ni perempuan selalu main. Laki main selalu sangkut sebab nak loncat tak pandai. MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Kad Tepuk

    Kad Tepuk. Ada yang takde kerja akan kumpul kad. Kad tu macam-macam ada. Ada gambar Masked Rider ada gambar Dragon Ball dan macam-macam lagi. Lawan 10, 20 ke tengok la berapa sampai tak boleh tepuk kad tu. MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Main/Tangkap Berudu

    Dekat longkang main berudu. Tengok berudu setengah jam dan cuba tangkap. (Dulu bersih juga longkang walaupun di Kuala Lumpur). MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Batu Seremban

    Tak lupa juga untuk perempuan, batu seremban kan MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Penutup Botol

    Penutup Botol. Biasanya masa tunggu cikgu masuk, kita main penutup botol yang kita kumpul. MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Main Gasing

    Kita main gasing! Main dekat padang biasanya permainan ni. MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

  • Yo-yo

    Yo-yo. Kita tak main komputer game (kecuali Counter Strike) tapi kita main yo-yo. Yo-yo kira hip la dulu… MoreReport Item navigation Previous submission Next submission View full list More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.